INTRODUKTION

Herunder kan du blive klogere på, hvilke cookies denne side anvender, hvad de bruges til samt hvilke tredjeparter, der har adgang til disse.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. 

HVAD ER COOKIES?

“Cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se følgende vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig eller optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

HVILKE COOKIES ANVENDES? 

Tekniske cookies

Tekniske cookies er de mest nødvendige cookies og er nødvendige for at basale funktioner på hjemmesiden kan fungere. Det kan for eksempel være de cookies, der får menuen og sidenavigationen til at fungere.

WordPress

Analyse og statistik 

Disse cookies giver mulighed for at tælle besøgende og besøgskilder. De hjælper med at finde ud af, hvilke sider der er populære, hvordan de besøgende navigerer rundt på siden, hvilke enheder der anvendes og mange andre ting. Det er vigtigt at huske på, at disse analyse-cookies er generelle og ikke kan føres tilbage på dig personligt.

WordPress

– Google

Marketing 

Disse cookies er indsat på hjemmesiden via eventuelle reklamepartnere. De bruges til at vise relevante annoncer på andre hjemmesider. Eksempelvis kan der indsættes cookies via Google, som gør, at du får vist relevante reklamer, når du surfer videre på internettet. 

– Google

– Facebook

PERSONOPLYSNINGER

Generelt

Den dataansvarlige er:
Hjemmeside: www.jesperhertz.com

Formål
Personoplysninger bruges til at identificere dig som bruger i forbindelse med bookingforespørgsler og anden kontakt foretaget direkte gennem hjemmesidens kontaktformular.

Periode for opbevaring
Personoplysninger nødvendige for gennemførslen af en ordre opbevares i det tidsrum, der er nødvendigt i henhold til lovgivningen, og de slettes som udgangspunkt efter de lovpligtige 5 år, når den lovpligtige periode for opbevaring er nået i henhold til bogføringsloven. 

De indsamlede cookieoplysninger (som beskrevet nærmere ovenfor) slettes fra Google Analytics efter 14 måneder. 

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer eller links, du evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives udelukkende til tredjeparterne Google Analytics og webudbyderen i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til statistik, målretning af annoncering, udvikling af nye produkter og forbedring af websitet. Bemærk, at disse oplysninger ikke er personlige, men udelukkende bruges til at føre overordnet statistik over besøgende på websitet. 

Der anvendes kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse,

Indsigt og klager
I henhold til persondataforordningen, der træder i kraft pr. 25. maj 2018, har du ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der behandles og er behandlet om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse imod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Hvis du vil klage over behandlingen af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.