Jesper Hertz/Lukasz Borowicki/Mariusz Prasniewski/Anders Mogensen

Jesper Hertz – Klaver

Lukasz Borowicki – Guitar

Mariusz Prasniewski – Kontrabas

Anders Mogensen – Trommer

“Det er jazz, der hviler på en stærk melodi. Den der slags melodier, hvor man næsten nynner med, selv om man aldrig har hørt dem før.” – Jazznyt 

“Det her handler om velspillet jazz, hvor det tekniske grundlag er så stærkt, at musikerne nærmest flyder ovenpå i vellyd og improvisation.” – Jazznyt

Jesper Hertz Trio 

Jesper Hertz – Klaver

Søren Østergaard Pedersen – Kontrabas

Anders Senderovitz – Trommer

Trioen har spillet over det meste af landet og bl.a. på Århus Jazzfestival, Svendborg Jazzfestival og Copenhagen Jazzfestival.
Jesper Hertz Trio udgav i august 2017 deres første album, og fik anmeldelsen ”Fremragende, lækker jazztrioplade” fra P8 Jazz.

Trio Fuseldram 

Tommy Neprus – Sang og trommer

Jesper Hertz – Klaver

Uffe Ipsen – Kontrabas

Hæld fuseldram i glasset,og lad ølhunden glamme. Trio Fuseldram spiller de største hits fra de populære danske film og revyer fra 30’erne og 40’erne. Kai Normann Andersen, Aage Stentoft, Bernhard Christensen og Poul Henningsen bliver taget under kærlig behandling og bliver spillet med respekt, musikalsk overskud, spilleglæde og tilsat en solid portion fest, swing og godt humør.

Trio Fuseldram har spillet koncerter i private stuer, værtshuse, spillesteder, private fester og sågar på Spodsbjerg/Tårs færgen. De passer ind i alle steder, der har brug for en fest og en sang.

“Trio Fuseldram er noget af det festligste jeg nogensinde har oplevet live. De oser af glæde over at spille alle de gamle sange, som vi andre oser af glæde over at få lov til at synge med på” – Dorrit Hald, publikum.

“Trio Fuseldram spiller rigtig glad i låget swingmusik på dansk, som simpelthen lyder fantastisk…… De leverer altså virkelig energifuld musik…… Det går rent ind. Det går lige i benene” – David Sparrebro Jørgensen, Kaptajn og koncertarrangør.

promotionbillede af trio fuseldram

For bookinger eller andre forespørgsler, kontakt mig via kontaktformularen eller på kontakt @ jesperhertz.com.